uusia otsikoita?

Ongelmia? Palautetta? Ehdotuksia? Kysymyksiä foorumista? **Osion avoin käyttö suljettu toistaiseksi spämmin vuoksi. Osiota pystyy edelleen lukemaan kirjautumatta**
Vastaa Viestiin
Viesti
Julkaisija
PäiviT
I can admire you much better as I sit by the fire
Viestit: 86
Liittynyt: 28.06.06 18:14
Paikkakunta: Vaasa
Viesti:

uusia otsikoita?

#1 Viesti Kirjoittaja PäiviT » 15.08.06 21:56

On varmaan jäänyt joku ohje lukematta :oops: mutta kysyn silti, että onko tulossa muista kuin Boris Akuninista omaa palstaa, vai jatketaanko aina aiheenmukaisessa paikassa (scifi ym.) Eihän tämä vielä ole ongelma tai muutakaan, mutta sitten kun tämä on iso palsta, niin oisi helpompaa selata.
nimim. kv-infossa roikkuja pohtii :oops: :oops:

Avatar
Annamari
Moderaattori
Viestit: 3726
Liittynyt: 17.05.06 12:21
Paikkakunta: Jkl
Viesti:

#2 Viesti Kirjoittaja Annamari » 16.08.06 8:40

Juuri nyt ei ole harkittu omaa palstaa muille kirjailijoille. Jos jostakusta kirjailijasta tulee paljon viestejä tai joku kirjailija koetaan niin tärkeäksi, että oma palsta tuntuu oikeutetulta, sellainen voidaan tehdä. Silloin kaikki muihin osioihin kirjoitetut tätä kirjailijaa koskevat viestit siirretään uuteen osioon.

Uusia palstoja voi ehdottaa. Haluamme kuitenkin pitää palstojen määrän jonkinlaisessa kurissa, joten aivan kevein perustein emme uusia palstoja tee. Akunin sai oman palstansa lähinnä siksi, että msn:lläkin hänellä sellainen oli, ja koska hän nyt vaan on niin hemmetin hyvä. 8)
"I hope I never ridicule what is wise or good." -Elizabeth, P&P
LibraryThing

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ongelmatilanteet ja ehdotukset”