Käyttäjätiedot näkyvät ulkopuolisille

Ongelmia? Palautetta? Ehdotuksia? Kysymyksiä foorumista? **Osion avoin käyttö suljettu toistaiseksi spämmin vuoksi. Osiota pystyy edelleen lukemaan kirjautumatta**
Vastaa Viestiin
Viesti
Julkaisija
aneelanna
You are too generous to trifle with me.
Viestit: 541
Liittynyt: 26.05.06 15:00
Paikkakunta: Tampere

Käyttäjätiedot näkyvät ulkopuolisille

#1 Viesti Kirjoittaja aneelanna » 03.08.07 17:19

Intouduin googlettamaan nimimerkkiäni ja ensimmäisenä pläjähtää eteen Austen AIO:n käyttäjätiedot. Onkohan tämä tarkoitus vai vahinko, että kuka tahansa pääsee näkemään käyttäjätiedot kunhan vain tietää nimimerkin? Niin ja muoks, tämä ei ollut kritiikkiä ollenkaan, ajattelin vain, että jos on vahingossa jäänyt avoimet asetukset.
Annaleena

Avatar
Talvikki
Moderaattori
Viestit: 4134
Liittynyt: 16.05.06 12:43
Paikkakunta: Vantaa

#2 Viesti Kirjoittaja Talvikki » 03.08.07 22:06

Tämän phpBB-softan "perusominaisuuksiin" kuuluu, että Käyttäjäluettelo on myös kirjautumattomien nähtävissä -- eli kyllä, on mahdollista että googlettamalla "törmää" jäsenien itsestään antamiin tietoihin, aivan samoin kuin Käyttäjäluetteloa selaamallakin. Kyseessä siis ei ole vahinko vaan ominaisuus.

Emme ainakaan toistaiseksi ole pitäneet tärkeänä piilottaa Käyttäjäluettelon tietoja ulkopuolisilta; harvahan sinne on mitään kovin henkilökohtaista itsestään ilmoittanutkaan.

Kiitos kuitenkin valppaudesta -- tosi hyvä, että jäsenet kiinnittävät tällaiseen huomiota sillä on aina mahdollista, että jokin asetus jää epähuomiossa laittamatta O:)
Kirjojen pläräystä jo vuodesta 1969 Kuva

If it can be fixed fast, it's a bug; if it will require some more work, it's a feature Kuva

Parhaillaan luen...
Kirjastoni

aneelanna
You are too generous to trifle with me.
Viestit: 541
Liittynyt: 26.05.06 15:00
Paikkakunta: Tampere

#3 Viesti Kirjoittaja aneelanna » 03.08.07 22:50

Talvikki kirjoitti:Kyseessä siis ei ole vahinko vaan ominaisuus.
Näin arvelinkin, mutta koska oli edes murto-osan pieni mahdollisuus, että siellä päässä on samanlainen säheltäjä kuin ketjun aloittaja, jonka olotilaa kuvastaa vähintään kerran päivässä seuraavat: :shock: :DOH: :help:, täytyi varmistaa. Jos olisin foorumin ylläpitäjä, olis oikeasti enemmän kuin todennäköistä, että onnistuisin olemaan huomaamatta jotain enemmän tai vähemmän elintärkeää :roll:. Näin niin kuin ohi aiheen.
Annaleena

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ongelmatilanteet ja ehdotukset”