Austen All-In-One - Keskustelu

Kirjojen Ystävän Oma Olohuone
Jane Austen ja koko kirjallisuuden kirjo

AUSTENAIO:N ETUSIVULLE
Tänään on 20.01.18 1:22

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 19.05.06 16:38 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 16.05.06 11:43
Viestit: 3733
Paikkakunta: Vantaa
      Tervetuloa AustenAIO:n keskustelupalstalle!
Toivottavasti päätät liittyä joukkoomme! Uudet jäsenet - erityisesti aktiiviset sellaiset - ovat erittäin tervetulleita. Lue kuitenkin ensin tämä viesti, jotta tiedät, mihin olet lusikkasi laittamassa. :wink: Paljon hyödyllistä tietoa foorumistamme löytyy myös FAQ-ketjusta, kuten koko Ylläpidon viestit -osiostakin, ja toivommekin että tutustutte tarkoin niiden sisältöön. Näiden lisäksi suosittelemme huomioimaan monissa osioissa Ilmoitus-tunnisteella olevat ylläpitäjien viestit, joista löytyy oleellista tietoa osioiden toiminnasta.
~*~

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat lukea keskusteluja ja osallistua niihin. Toivomme, että käyttäjät esiintyvät foorumissa oikeilla etunimillään - emmehän kirjoita mitään, mitä emme voisi allekirjoittaa omalla nimellämme! Etunimen ei tarvitse olla nimimerkkinä, mutta se on hyvä lisätä vaikkapa allekirjoitukseen. Etunimen käyttäminen ei kuitenkaan ole pakollista.

Valitsethan nimimerkkisi huolella, sillä nimimerkin vaihtaminen voidaan suorittaa vain erityisen painavin perustein ja ainostaan yhden kerran -- vaihtotapauksissa vanhaa nimimerkkiä tulee pitää näkyvillä allekirjoituksessa muutaman kuukauden ajan.

Foorumissa ei ole sallittua käyttää Jane Austeniin viittaavaa nimimerkkiä.

Uusien jäsenten on suotavaa kirjoittaa itsestään pieni esittely Tutustutaan-osioon. On mukava hieman tietää, kenen kanssa juttelee!

~*~

Foorumimme on kirjaihmisten kohtauspaikka, jossa vallitsee rauha ja ihmisillä hyvä tahto. Minkäänlaista toisten käyttäjien tahallista ärsyttämistä, keskustelujen häirintää tai vaihtoehtoisten nimimerkkien taakse kätkeytymistä ei sallita, vaan tällaiset viestit poistetaan. Viestistä voidaan myös poistaa asiaton osa, jolloin muu viestin sisältö jätetään ennalleen.

Oman mielipiteen ilmaisemista ei tarvitse arastella - erilaiset mielipiteet ovat sallittuja ja jopa toivottuja! Luemme mielellämme pitkiäkin viestejä, joten älä epäröi perustella näkemyksiäsi. Yritämme pysytellä viestiketjun otsikon mukaisessa aiheessa, mutta jos se ei onnistu, niin sitten se ei vain onnistu :wink: . Muista kuitenkin, että aiheessa pysyminen osoittaa kunnioitusta keskustelun aloittajaa ja muita keskustelijoita kohtaan.

Off Topic -alue on vapaata keskustelua varten. Jos sinulla taas on henkilökohtaista asiaa jollekin foorumin käyttäjälle, lähetä hänelle yksityisviesti.

Koska on kyse keskustelupalstasta, ei ole suotavaa rekisteröityä pelkästään myynti- tai mainostusmielessä. Tarvittaessa tulemme poistamaan nimimerkit, jotka lähettävät ainoastaan markkinointiviestejä.

~*~

Moderaattorit pidättävät oikeuden kaikkien viestien tekniseen muokkaukseen, esimerkiksi vaikkapa puutteellisen lainauskoodin korjaamiseen. Moderaattorit eivät tällöin luonnollisestikaan puutu asiasisältöön ja he jättävät käynnistään merkin viestin loppuun (**mode muokannut teknisesti**).

Poistamme automaattisten bottien rekisteröimät käyttäjät välittömästi. Nämä käyttäjät eivät ole todellisia henkilöitä. Jotta sinua ei luultaisi botiksi, lisää käyttäjätietoihisi joitakin tietoja itsestäsi (vaikkapa harrastukset) ja varmista, että sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen kotisivusi ovat toimivia osoitteita. Paras keino osoittaa, että olet todellinen ihminen etkä botti, on tietenkin tuleminen mukaan keskusteluihin mahdollisimman nopeasti O:)

Keskustelupalstan ominaisluonteeseen kuuluu keskustelu :D Siispä poistamme kokonaan käyttämättömiksi jääneet tai kovin kauan passiivisena olleet käyttäjät seuraavien periaatteiden mukaisesti.

Moderaattorit ottavat mielellään vastaan sivuston rakenteeseen, sisältöön ja ulkoasuunkin liittyviä parannusehdotuksia.

Häiriköintiin reagoimisen käytäntöjä tarkennetaan tarvittaessa.

Ylläpito pidättää oikeuden reagoida foorumin tapahtumiin tilanteen vaatimalla tavalla riippumatta siitä onko yleisissä periaatteissa tai muissa säännöissä asiasta mainintaa. Yleiset periaatteet ja muut säännöt päivitetään tällöin mahdollisimman nopeasti uuden käytännön mukaisiksi.


~*~

Jos tunnet innokkaita kaikenlaisten kirjojen ystäviä, jotka täyttävät viestissä "Keitä varten olemme olemassa" ilmoitetut "kriteerit" ja ovat lisäksi myös mukavia ja ns. hyviä tyyppejä, ole hyvä ja kutsu heidät mukaan :D .


Ylös
 Profiili WWW  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com